Pozvánka: NVIDIA konference GTC 2020

[av_heading heading=’Chcete být z pohodlí svého křesla součástí představení nejnovějších GPU technologií? Připojte se k nám na podzimní virtuální konferenci NVIDIA GPU Technology Conference (GTC)!‚ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote modern-centered‘ subheading_active=“ size=“ av-medium-font-size-title=“ av-small-font-size-title=“ av-mini-font-size-title=“ subheading_size=“ av-medium-font-size=“ av-small-font-size=“ av-mini-font-size=“ color=’meta-heading‘ custom_font=“ margin=“ margin_sync=’true‘ padding=’10‘ link=“ link_target=“ id=“ custom_class=“ av_uid=’av-2fgpboy‘ admin_preview_bg=“][/av_heading]


Vůbec poprvé poběží konference nepřetržitě přes všechna časová pásma po dobu pěti dnů od 5. října 2020. Budete mít možnost se virtuálně setkat s vědci, vývojáři a specialisty z různých oborů lidské činnosti a nechat se jimi inspirovat myšlenkami a nápady, jak pomocí umělé inteligence přetvářet svět. Z nabízených témat se dají vybrat populární i velmi technické prezentace o nejnovějších NVIDIA technologiích.

KDY:
od 5. do 9. října 2020

OBSAH:
NVIDIA GPU Technology Conference (GTC)

[av_button label=’REGISTRACE‘ icon_select=’no‘ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello‘ size=’large‘ position=’center‘ label_display=“ title_attr=“ color=’theme-color‘ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff‘ link=’https://www.nvidia.com/en-us/gtc/?mkt_tok=eyJpIjoiTmpObVkyVXpNRFV5WmprMSIsInQiOiJOd3ZlSjJvNDdvbUhLMDZFYlZNOVROazJTWnJta1J6engzcUhCdUxDTXN2cENvYjVjK0RVek1Ta3Z5NWpKUHBZd0FNZFZFQzBpeFZoWGU3Y05odUZHd3J4akhzVzFMMzZvWm5jQVJ3eW53TVRZQTFCeUNFZThZYzdSQWFPNGlaeCJ9′ link_target=’_blank‘ id=“ custom_class=“ av_uid=’av-scryc0′ admin_preview_bg=“]

(kód na 20% slevu: XDAxwjbu1ot)

Neváhejte a registrujte se ještě dnes! Při registraci do 25. září 2020 je možné využít zvýhodněné ceny (Early Bird pricing) 49 USD za Digital Conference Pass a 99 USD za vybraný Deep Learning Institute (DLI) workshop. Zájemci z veřejné správy, vzdělávacích institucí (EDU) a neziskových organizací mají Digtal Conference Pass zdarma. Některé DLI workshopy jsou již plné a je možné se zapsat na Waiting list.

Při registraci můžete dále využít náš 20% slevový kód XDAxwjbu1ot.

Společnost M Computers je Gold partnerem GTC konference. Naši specialisté připravili prezentaci o jednotlivých HPC a AI architekturách a posledních implementacích superpočítačů v regionu Střední a východní Evropy:

A22240 Implementations of NVIDIA enterprise solutions in the Central and Eastern Europe (CEE) Region (presented by M Computers).

NVIDIA GTC konference patří tradičně k nejlepším celosvětovým konferencím v oblastech AI a HPC a hlavní přednáška jejího ředitele Jensena Huanga k nejsledovanějším. Těšíme se na podrobnosti o nedávno oznámené akvizici společnosti Arm.

A než GTC konference propukne, můžete si pročíst naše zaktualizované NVIDIA stránky.


NVIDIA Elite PartnerNaše zastupuje společnost NVIDIA na českém trhu v Enterprise oblasti výpočetních akcelerátorů a AI systémů. V loňském roce získala jako první společnost ve střední a východní Evropě nějvýšší status ELITE PARTNER a zároveň i dvě ocenění NVIDIA AI Innovator a NVIDIA AI Champion.